Kristian Lilholt - Land

Lørdag d. 13. februar Kl.20.00
Vallekilde Højkskole
Højskolevej 9, Vallekilde, 4534 Hørve
Entré: 150 kr.
Billetter købes ved indgangen,
på dette linkeller bestilles på billet@drauget.dk

piktogram-kniv-og-gaffel-web

  
Spisning kl. 18:30 bestilles på billet@drauget.dk

LAND live 2015-1 edited-2

LAND er en rejse i årstidernes danske landskaber i musik, lyrik, malerier og film.

I 2005 skabte billedkunstner Carsten Frank 8 store landskabsmalerier til firmaet Jyske Finans i Silkeborg. Det samlede værk fik titlen LAND. Af uvisse årsager fik han for første gang lyst til at lade nogle skrevne ord følge hvert maleri. Disse digte blev placeret ved de respektive malerier, da LAND frisen blev hængt op i Jyske Finans.

I foråret 2006 inviterede Carsten Frank komponist og musiker Kristian Lilholt ind at se LAND. LAND gjorde et kolossalt indtryk på Kristian Lilholt, hvilket affødte en stor lyst hos denne til at viderebringe oplevelsen. De første fragmenter af melodier til LAND digtene opstod allerede ved dette første møde, og i de næste 3 år komponerede Kristian Lilholt sange og musikalske forløb over digtene og de 8 malerier.

Ud fra devisen: 'musik for musikkens skyld, stemning for himlens skyld' blev musikken indspillet med en skøn blanding af danske solister og instrumentalister fra både den klassiske og den rytmiske scene. Navne som Michala Petri, Benjamin Koppel, Nanna Lüders, Lise Dandanell, Cecillie Hyldgård, SP Poulsen, Sanne Damore, Ida Friis Virenfeldt, Kasper Vadsholt m.fl. medvirker på LAND.

Ideen opstod med at tilføje endnu en dimension til LAND i form af 8 film over de 8 sange og malerier, og filmproducer Kim Søgaard blev valgt til at løse denne opgave. Disse 8 film er lige så spændende og varierede som årstiderne vitterligt er i Danmark. Fra det vådeste våde novembervejr, til den solbeskinnede høsttid i august.

I live-udgaven af land smelter musik og billeder sammen i en højere enhed.

https://www.youtube.com/watch?v=gn_QsSeuG2M

 

Program efterår 2018

 


Thorbjørn Risager & The Black Tornado

Aksen, Kulturhuset i Asnæs
Lørdag d. 3. november
Kl. 20:00
Entré : 100 kr.
Thorbjørn Risager Folder


Basco & Spöket i Köket

Aksen, Kulturhuset i Asnæs
Lørdag d. 10. november
Kl. 20:00
Entré : 100 kr.
Samlet Folder 3


Almost Irish

Café Ayse, Fårevejle St.
Lørdag d. 24. november
Kl. 20:00
Entré : 120 kr.
Almost Irish Folder


Marie Carmen Koppel

Vallekilde Korskirke
Lørdag d. 1. december
Kl. 16:00
Entré : 120 kr.
Marie Carmen Koppel Folder


Zenobia m. gæster

Aksen, Kulturhuset i Asnæs
Fredag d. 14. december
Kl. 20:00
Entré : 100 kr.
zenobia Folder

Puls

Musikforeningen Drauget er blandt de 46 spillesteder som Nordisk Kulturfond har udpeget til at give publikum i hele Norden koncertoplevelser med lovende nordiske artister i de næste tre år.

Med denne udpegning af puls-arrangører uddeler fonden DKK 4,1 mio., hvilket betyder, at der i det kommende år kan afvikles mere end 300 koncerter, med fokus på nordisk live-musik. Drauget lægger, i denne sæson, ud med 3 Puls-koncerter, der alle byder på unikke oplevelser i det nordiske musikunivers.

20161121 nkf puls web

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond