Hans Theessink & Knud Møller

Lørdag d. 12. marts Kl.20.00
Vallekilde Højkskole
Højskolevej 9, Vallekilde, 4534 Hørve
Entré: 150 kr.
Billetter købes ved indgangen,
på dette linkeller bestilles på billet@drauget.dk

piktogram-kniv-og-gaffel-web


Mulighed for at deltage i pzzabuffet til 60 kr. kl. 18:30
Buffet bestilles på billet@drauget.dk

  
Theesinkmøller - Folder edited-1

De to garvede guitarister Hans Theessink og Knud Møller byder med deres blues-duo på en intens og medrivende musikalsk oplevelse. Repertoiret byder på sange fra Hans Theessinks omfattende bagkatalog krydret med andre numre fra den traditionelle blues roots genre. Alt sammen karakteriseret af Hans Theessinks dybe og varme baryton. Koncerterne vil naturligvis rumme særlige lækkerier for guitarentusiaster - i form af til tider nærmest halsbrækkende og til tider følsomme og lyriske guitarimprovisationer.


Er man til gedigen, velspillet blues, så er man til Theessink & Møller.


Hver for sig er de kapaciteter i genren. Sammen er de en feinschmecker-oplevelse, der giver både gåsehud og smil på læben. Den kompetente blues duo er garant for, at publikum får en intens og medrivende blues koncert med både originale numre og numre fra den traditionelle blues-roots-genre, som duoen mestrer så flot.


Fremført med Theessinks dybe, varme baryton går det lige i eftertænksomme blueshjerter.


Koncerten garneres med højt kvalificerede lækkerier for guitarentusiaster i form af følsomt fremførte improvisationer.


Både Hans Theessink og Knud Møller har i deres respektive hjemlande, Østrig og Danmark, høstet diverse priser og anerkendelser. Knud Møller har, blandt andet, opnået prisen som ”Årets danske instrumentalist”. Hans Theessink har - hele to gange - vundet den østrigske ”Amadeus Music Award” for bedste udgivelse i kategorien ”Jazz, World, Blues”.


Priser begge er glade for og stolte af - men selv sætter de allermest pris på blues musikken. At spille den og være i den - sammen med publikum. Det er dét, de brænder for, og dét, der brænder igennem, når de er sammen på en scene.
Hans Theessink er kendt som en af Europas stærkeste blues-guitarister - med speciale i teknikker som Bottleneck og Fingerpicking og med en intens og medrivende vokal, der fik en anmelder til at beskrive sangeren som "...sidder han med fødderne i Mississippiflodens mudrede vande".

 

Puls

Musikforeningen Drauget er blandt de 46 spillesteder som Nordisk Kulturfond har udpeget til at give publikum i hele Norden koncertoplevelser med lovende nordiske artister i de næste tre år.

Med denne udpegning af puls-arrangører uddeler fonden DKK 4,1 mio., hvilket betyder, at der i det kommende år kan afvikles mere end 300 koncerter, med fokus på nordisk live-musik. Drauget lægger, i denne sæson, ud med 3 Puls-koncerter, der alle byder på unikke oplevelser i det nordiske musikunivers.

20161121 nkf puls web

Program forår 2018

 

Le Vent du Nord
Aksen - Kulturhuset i Asnæs
Torsdag d. 31. maj
Kl. 20:00
Entré : 100 kr.
Le Vent Du Nord Folder
 

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond