Pernille & Stephen Quigg
Torsdag d. 7. april Kl.19.30
Hørve Medborgerhus
Nørregade 14, 4534 Hørve
Entré: 100 kr.
Billetter købes på dette linkeller bestilles på billet@drauget.dk


OBS! Der er mulighed for spisning før koncerten. 
Kylling m. Tzatiki, kartofler m.m.
Dette bestilles på billet@drauget.dk 
Pris for spisning: 60 kr.

PernilleStephenCOVER2 edited-1

Stephen Quigg er tidligere medlem af den legendariske skotske folkemusik gruppe the McCalmans. Han har optrådt som folkesanger i mere end 35 år og har turneret på kryds og tværs af Skotland og i de senere år også i Danmark, Tyskland og Holland. Stephen’s repertoire strækker sig fra stille traditionelle ballader til fodstampende sange der maner til kamp - godt blandet med en vis portion humor. Denne kombination sikrer at hans materiale er både afvekslende og underholdende.

Stephen akkompagnerer sig selv på guitar og bodhran og med en enestående stemme kan man opleve ham tryllebinde sit publikum. Stephen har således fået mange faste tilhængere, som rejser vidt omkring for at opleve hans koncerter.
Pernille Quigg er, som fornavnet afslører, dansk. Hun har dog boet på Skotland’s vestkyst de sidste 8 år, og efter at have giftet sig ind i den skotske folkemusik scene er Pernille nu selv blevet en del af den. Pernille synger og spiller guitar, hendes repertoire spænder vidt over både traditionelle skotske sange, nutidige og egne sange – fællesnævner for dem er dog, at de har en historie at fortælle.

Pernille har for nylig udgivet sin debut CD “Driftwood“, som er blevet spillet både i Danmarks radio Folk på 5’eren og på BBC’s Iain Anderson show.

Stephen og Pernille har, efter en række vellykkede koncerter i Skotland og Holland, nu besluttet også at optræde sammen. Deres turne til foråret i Holland og Tyskland er booket, og datoerne for en turne i Danmark er fastsat.

En aften består af en blanding af både Stephen og Pernille’s solo numre og sange, hvor de optræder sammen. Denne kombination har vundet megen ros hos publikum pga. dens afvekslende karakter og mange fine nuancer. En koncert med Stephen og Pernille Quigg er en chance for at høre folkesang og musik i dens oprindelige form - simpel og udtryksfuld, smukke harmonier, og sange der søger publikum’s deltagelse.

 

 

Pakhuset - Nykøbing Sj.

Program efterår 2017

 


 
 
Koncerten er desværre aflyst pga. sygdom.
Bregenbor og Swing web 2

Hørve Medborgerhus
Torsdag d. 12. oktober
Kl. 19:30
Entré : 100 kr.
Nordan og Stanley Folder 4

Café Ayse, Fårevejle St.
Lørdag d. 28. oktober
Kl. 20:30
Entré : 100 kr.
tomdonovan Folder
Aksen, Asnæs Bibliotek
Lørdag d. 4. november
Kl. 20:00
Entré : 100 kr.
Finn Irs Folder
Shades Of Blue
Aksen, Asnæs Bibliotek
Lørdag d. 11. november
Kl. 20:00
Entré : 100 kr.
ShadesOfBlue Folder
Korskirken i Vallekilde
Lørdag d. 2. december
Kl. 16:00
Entré : 100 kr.
Nordens Tone Folder
Aksen, Biblioteket i Asnæs
Lørdag d. 9. december
Kl. 20:00
Entré : 100 kr.
habadekuk Folder

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond