Dreamers Circus
Lørdag d. 16. april Kl.20.00
Korskirken i Vallekilde
Triersvej 2, Vallekilde, 4534 Hørve
Entré: 150 kr.
Billetter købes ved indgangen, på dette link eller bestilles på billet@drauget.dk

Dreamers-Circus-by-Caroline-Bittencourt-002 edited-1

Dreamers' Circus er en dansk/svensk folkemusiktrio.

Dreamers' Circus blev dannet i 2009 under en koncert med Copenhagen Philharmonic, hvor trioen spillede en folkemusisk fortolkning af W.A. Mozart's 5. violinkoncert i A-dur. Dreamers' Circus's performance satte nye standarder for moderne folkemusik og byggede bro mellem den klassiske musik og den nordiske folkemusik.

I 2010 udgav Dreamers' Circus en EP med fem tracks på det danske label Go Folk. EP'en blev produceret af den svenske super-guitarist Roger Tallroth, kendt fra det legendariske folkband Väsen. På EP'en medvirker også den folkekære visesangerinde Sofia Karlsson.

I 2013 udgav Dreamers' Circus deres første album A Little Symphony, endnu engang på Go Folk. Dette album vakte stor opmærksomhed og høstede roser fra hele verden, som understregede Dreamers' Circus's stilsættende indflydelse på nordisk folkemusik.

Trioens åbne tilgang til folkemusik har gjort dem kendte for at lave grænsesøgende projekter, og de samarbejder med andre ensembler og artister på tværs af genrer, bl.a. Den Danske Strygekvartet, Kristian Leth, Gustaf Ljunggren, Copenhagen Philharmonic, Storstrøms Kammerensemble og Rishab Prasanna.

Dreamers' Circus består af violinisten Rune Tonsgaard Sørensen, som blandt andet også kan høres med Den Danske Strygekvartet. Skånske Ale Carr spiller cittern og er desuden medlem i det danske band Basco. Sidste medlem i trioen er 10-dobbelte Danish Music Award vinder Nikolaj Busk som har kunnet høres med blandt andet Trio Mio, Hal & Nikolaj og Sofia Karlsson.

Rune Tonsgaard Sørensen blev i 2013 tildelt Kronprinseparrets Stjernedryspris. I den anledning optrådte Dreamers' Circus i Sydney Opera House.

 

 

Puls

Musikforeningen Drauget er blandt de 46 spillesteder som Nordisk Kulturfond har udpeget til at give publikum i hele Norden koncertoplevelser med lovende nordiske artister i de næste tre år.

Med denne udpegning af puls-arrangører uddeler fonden DKK 4,1 mio., hvilket betyder, at der i det kommende år kan afvikles mere end 300 koncerter, med fokus på nordisk live-musik. Drauget lægger, i denne sæson, ud med 3 Puls-koncerter, der alle byder på unikke oplevelser i det nordiske musikunivers.

20161121 nkf puls web

Program efterår 2017

 


Café Ayse, Fårevejle St.
Lørdag d. 28. oktober
Kl. 20:30
Entré : 100 kr.
tomdonovan Folder
Aksen, Asnæs Bibliotek
Lørdag d. 4. november
Kl. 20:00
Entré : 100 kr.
Finn Irs Folder
Shades Of Blue
Aksen, Asnæs Bibliotek
Lørdag d. 11. november
Kl. 20:00
Entré : 100 kr.
ShadesOfBlue Folder
Korskirken i Vallekilde
Lørdag d. 2. december
Kl. 16:00
Entré : 100 kr.
Nordens Tone Folder
Aksen, Biblioteket i Asnæs
Lørdag d. 9. december
Kl. 20:00
Entré : 100 kr.
habadekuk Folder

Pakhuset - Nykøbing Sj.

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond