Lydom, Bugge & Høirup

Tirsdag d. 28. januar Kl.19.30

Hørve Medborgerhus

Entré: 100 kr.

Billetter købes ved indgangen, på "Place2book" eller bestilles på billet@drauget.dk

Lydom_bugge_hoirup---web.png

Sonnich Lydom (Diatonisk harmonika, mundharpe, sang), Kristian Bugge (Violin), & Morten Alfred Høirup (Guitar, sang), står for en underholdende aften hvor publikum tages med på en rejse gennem folkemusikkens Danmark, med nye og gamle dansemelodier og sange fra Lolland, Amager, København, Thy, Læsø, Vejle og - ikke mindst - Fanø. Vi skal nok også alle sammen, lover de, komme til at være med på et par fællessange, af såvel dem vi kender, som de mere hemmelige af slagsen, og så er der jo alle røverhistorierne fra de mange år på landevejen. 

Sonnich bor i Dragør og er en mester indenfor den irske, fransk-canadiske og ikke mindst den danske folkemusik. Han har i løbet af de seneste 25 år genintroduceret såvel den lille toradede diatoniske harmonika som mundharpen i den danske folkemusik, og musikken fra Fanø, hvorfra Sonnichs familie stammer, har en særlig plads i hans hjerte.

Kristian kommer fra Vejle-egnen, men bor nu i København, og er desuden aktiv i det stærke folkemusikmiljø i Roskilde. Kristian har i mange år studeret musikalske dialekter fra hele Danmark, og spillet til dans og koncert i Danmark og i udlandet, hvor han har høstet stor anerkendelse for sit repertoire og sin måde at spille på. Han modtog i 2011 en Danish Music Award som Årets Danske Folk Artist.

Morten Alfred bor i København hvorfra hans familie også kommer, men er opvokset på det sydlige Lolland. Han har i mange år rejst over store dele af verden med traditionel og nykomponeret musik, og har modtaget en række Danish Music Awards, bl.a. som Årets Danske Folk Komponist. Morten Alfred aktualiserer de gamle sange på sin helt egen personlige måde.

Puls

Musikforeningen Drauget er blandt de 46 spillesteder som Nordisk Kulturfond har udpeget til at give publikum i hele Norden koncertoplevelser med lovende nordiske artister i de næste tre år.

Med denne udpegning af puls-arrangører uddeler fonden DKK 4,1 mio., hvilket betyder, at der i det kommende år kan afvikles mere end 300 koncerter, med fokus på nordisk live-musik. Drauget lægger, i denne sæson, ud med 3 Puls-koncerter, der alle byder på unikke oplevelser i det nordiske musikunivers.

20161121 nkf puls web

Program forår 2018

 

Le Vent du Nord
Aksen - Kulturhuset i Asnæs
Torsdag d. 31. maj
Kl. 20:00
Entré : 100 kr.
Le Vent Du Nord Folder
 

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond