Ulvsand & Hjetland + Maja & David

Lørdag d. 1. februar Kl.20.00

Aksen - Kulturhuset i Asnæs

Entré: 100 kr.

Billetter købes ved indgangen, på "Place2book" eller bestilles på billet@drauget.dk

jetlan_ulvsand---web2.png
 

I foråret 2014 sætter de to Duo’er en lille båd i søen og tager på Danmarks Tounré. I mødet mellem Norge, Danmark, Canada og Sverige sætters bølgerne i gang. Bølger der både går højt og lavt, stille og klukkende, bølger der er brusende, og skummende vil føre publikum sikkert i havn på en smuk og hidtil ukendt kyst. Vi glæder os meget til at præsentere denne gruppe specielt sammensatte musikere i deres rette ellement.


Duoen Maja & David har base i to lande på hver sin side af kloden: Danmark og Québec (Canada). Maja Kjær Jacobsen og David Boulanger er traditionelle musikere, hver især specialister i deres respektive musiktraditioner. De kombinerer traditionerne, kun med Maja på violin, Hardangerfele og sang, og David på violin, sang og det specielle ”podo-rythmie” fra Québec til at skabe lydbilledet. Ligheder og forskelligheder bliver sammensat til en skøn blanding - en sart og intens hybrid af traditionel musik.


Maja og David: https://www.facebook.com/majakjaerjacobsendavidboulanger


Ulvsand og Hjetland har en fælles forståelse for den nordiske klang, og med sfæriske elementer af elektroniske elementer, vokal, Bouzouki samt andre instrumenter for mår de at skabe et deres helt egne lyd billeder. Duoen har spillet mange koncerter/festivaler både i ind og udland, og med nerverne stærkt forbundet til deres egne rødder, og en dyb interesse inden for Nordisk folkemusik tradition kombineret med deres eget nyskrevne materiale dannes der for publikum et harmonisk og imødekommende rum af nærvær.


Ulvsand&Hjetland: https://www.facebook.com/pages/UlvsandHjetland/306391052793211

Program efterår 2018

 


Thorbjørn Risager & The Black Tornado

Aksen, Kulturhuset i Asnæs
Lørdag d. 3. november
Kl. 20:00
Entré : 100 kr.
Thorbjørn Risager Folder


Basco & Spöket i Köket

Aksen, Kulturhuset i Asnæs
Lørdag d. 10. november
Kl. 20:00
Entré : 100 kr.
Samlet Folder 3


Almost Irish

Café Ayse, Fårevejle St.
Lørdag d. 24. november
Kl. 20:00
Entré : 120 kr.
Almost Irish Folder


Marie Carmen Koppel

Vallekilde Korskirke
Lørdag d. 1. december
Kl. 16:00
Entré : 120 kr.
Marie Carmen Koppel Folder


Zenobia m. gæster

Aksen, Kulturhuset i Asnæs
Fredag d. 14. december
Kl. 20:00
Entré : 100 kr.
zenobia Folder

Puls

Musikforeningen Drauget er blandt de 46 spillesteder som Nordisk Kulturfond har udpeget til at give publikum i hele Norden koncertoplevelser med lovende nordiske artister i de næste tre år.

Med denne udpegning af puls-arrangører uddeler fonden DKK 4,1 mio., hvilket betyder, at der i det kommende år kan afvikles mere end 300 koncerter, med fokus på nordisk live-musik. Drauget lægger, i denne sæson, ud med 3 Puls-koncerter, der alle byder på unikke oplevelser i det nordiske musikunivers.

20161121 nkf puls web

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond