Anne Linnet m. band

Korskirken i Vallekilde
Lørdag d. 6. december Kl. 16:00
Entré : 160 Kr.
Billetter købes ved indgangen, på "Place2book " eller bestilles på billet@drauget.dk

Udsolgt

AnneLinnet SH Presse2 web

Kirkekoncert med Anne Linnet. -

 

I samarbejde med Valgmenigheden, har vi fået mulighed for denne koncert.

Evt. overskud vil gå til velgørende formål !


Anne Linnet fortsætter med at lave kirkekoncerter.
” Det er en helt speciel oplevelse for mig at være i så tæt kontakt med mit publikum” siger hun og fortsætter ” jeg mærker jo tydeligt at musikken og sangene binder os sammen. Sangene er jo en del af mig, men også en del af mine medmenneskers liv, og har betydet noget for dem hver især.
Dèt publikum, der er på alder med mig selv, har oplevelser knyttet til sangene, oplevelser de bliver mindet om og genoplever her i kirkerummet og dèt kan være stærkt for mig selv at opleve.
Mange unge mennesker er vokset op med mine sange fordi forældrene har spillet dem i hjemmene. Så der er også en betydning dèr som er stærk for mig at opleve.
Nogle af sangene som feks. Tusind Stykker, Barndommens Gade, Forårsdag og Smuk og Dejlig, er jo sange folk har brugt ved særlige lejligheder såsom Bryllupper, Konfirmationer eller Begravelser – særlige lejligheder som er forbundet med familie og traditioner og som i forvejen er knyttet til kirkerummene.
Det er en glæde for mig sådan at være med til at skabe sammenhængskraft gennem sangene – for det er jo dèt jeg mærker ved koncerterne i kirkerne. Så jeg bliver ved med at lave kirkekoncerter, både i små, i mellemstore og i store kirker.
Derudover er jeg i gang med et større projekt jeg har arbejdet på i nogle år : Nye Koraler. Nogle af disse koraler/salmer synger jeg indimellem til kirkekoncerterne og det er også rart at mærke responsen på dette nye materiale.
I maj i år udkom : STØRST AF ALT ER KÆRLIGHED på Bibelselskabets forlag og der har været fantastisk god feedback på denne nye sang som er inspireret af Korintherbrevet om kærlighedens væsen.
Så ja, der er mange grunde til at blive ved med at lave kirkekoncerter”

Puls

Musikforeningen Drauget er blandt de 46 spillesteder som Nordisk Kulturfond har udpeget til at give publikum i hele Norden koncertoplevelser med lovende nordiske artister i de næste tre år.

Med denne udpegning af puls-arrangører uddeler fonden DKK 4,1 mio., hvilket betyder, at der i det kommende år kan afvikles mere end 300 koncerter, med fokus på nordisk live-musik. Drauget lægger, i denne sæson, ud med 3 Puls-koncerter, der alle byder på unikke oplevelser i det nordiske musikunivers.

20161121 nkf puls web

Program forår 2018

 

Le Vent du Nord
Aksen - Kulturhuset i Asnæs
Torsdag d. 31. maj
Kl. 20:00
Entré : 100 kr.
Le Vent Du Nord Folder
 

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond