Astrid & Stanley Samuelsen m. strings

Torsdag d. 15. januar Kl.19.30
Hørve Medborgerhus
Nørregade 14, 4534 Hørve
Entré: 100 kr.
Billetter købes ved indgangen,
på "Place2book " eller bestilles på billet@drauget.dk 

 

piktogram-kniv-og-gaffel-webMulighed for spisning Kl. 18:00. Spisning bestilles på billet@drauget.dk Senest en uge før koncerten.
Mad+musik: 160 kr. Benyttes rabatkort er kuvertprisen 60 kr. 

Menu: Lammegryde med brød og salat

astrid og stanley

Astrid og Stanley Samuelsen med klassisk strygerduo.

Når folk og klassisk mødes i denne kvartet kan publikum forvente en harmonisk og iørefaldende musikalsk oplevelse med flerstemmig sang på dansk, engelsk og færøsk og sprøde akustiske guitarer akkompagneret af stemningsfuld cello og inciterende klassisk violin.

Astrid Samuelsen er guitarist og sanger og er netop nomineret til titlen “Årets nye Talent” i Danish Music Award Folk. Dette på baggrund af EP’en “A tribute to George Harrison” som Astrid og Stanley udgav til download fra Itunes i September 2013.
Astrid er 26 år og allerede erfaren på scenen og har spillet koncerter både i Tyskland og på Færøerne. Aktuelt er Astrid guitarist og forsanger i bandet Deadpan Interference, der har base i København.

Stanley Samuelsen har I 2014 fejret sit 50 års jubilæum som scenekunstner. Stanley er kendt og hædret for sit store talent som sanger, guitarist, komponist og sangskriver. Han optræder på scener i Europa hvert år og er vellidt blandt sine kolleger, der beskriver Stanley som en ydmyg og talentfuld kunstner. Stanley har seks soloalbums bag sig, og 57 sange er netop udgivet i “Stanley Samuelsen Songbook”.

Andreas Tykjær Restorff er cellist og uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Har han spillet et bredt repertoire indenfor den klassiske og den rytmiske musikverden med førende færøske musikere og sangskrivere som Teitur, Eivør, Stanley, Hanus G. og Aldubáran.

Heiðrun Petersen er violinist og uddanner sig på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Heiðrun spiller i Nordic Piano Quintet og Nordic String Quartet, som blandt andet har spillet for Prinsgemalen på Chateau de Caix.

Både Andreas og Heiðrun er en del af Det Færøske Symfoniorkester, og de spiller begge med Stanley på hans danske album “Alle Hjertets Sange”.

Det bliver en aften med gode sangstemmer, guitarfingerspil og smuk klang af cello og violin. Vellyd som man kan sætte sig godt tilrette og nyde i fulde drag. Velkommen til en aften med fire færøske musikere.

Program efterår 2017

 Program for hele efteråret er lige på trapperne.


Hørve Medborgerhus
Torsdag d. 14. september
Kl. 19:30
Entré : 100 kr.

 
Vallekilde Højskole
Lørdag d. 23. september
Kl. 20:30
Entré : 120 kr.
Bregenbor og Swing web

Hørve Medborgerhus
Torsdag d. 12. oktober
Kl. 19:30
Entré : 100 kr.
Nordan og Stanley Folder 4

Café Ayse, Fårevejle St.
Lørdag d. 28. oktober
Kl. 20:30
Entré : 100 kr.
tomdonovan Folder
Aksen, Asnæs Bibliotek
Lørdag d. 4. november
Kl. 20:00
Entré : 100 kr.
Finn Irs Folder
Shades Of Blue
Aksen, Asnæs Bibliotek
Lørdag d. 11. november
Kl. 20:00
Entré : 100 kr.
ShadesOfBlue Folder
Korskirken i Vallekilde
Lørdag d. 2. december
Kl. 16:00
Entré : 100 kr.
Nordens Tone Folder
Aksen, Biblioteket i Asnæs
Lørdag d. 9. december
Kl. 20:00
Entré : 100 kr.
habadekuk Folder

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond