De Gyldne Drenge

Fredag d. 2. oktober Kl.20.30
Café Ayse
Adelers Allé 114, 4540 Fårevejle
Entré: 100 kr.
Billetter købes ved indgangen,
på "Place2book " eller bestilles på billet@drauget.dk

piktogram-kniv-og-gaffel-web

  

Mulighed for at deltage i buffet fra Kl. 18:00. Spisning bestilles på info@cafeayse.dk eller i cafeen.

De gyldne drenge - Folder

 

Irsk på dansk
 
Folk advares på det kraftigste mod den fare de vil blive udsat for, hvis de møder op til koncert med De Gyldne Drenge.
5 ustyrlige musikanter udsætter publikum for deres uhæmmede og lemfældige omgang med en lang række af danskernes mest folkekære melodier. Hjemmebrænderiet, Jeg er ikke som de andre, Ved haw’et – Ved haw’et o.s.v. o.s.v.
Melodier der alle, i sin tid blev lanceret og gjort landskendte af De Gyldne Løver, men i virkeligheden drejer det sig jo om irske oversættelser. Så det bliver efter devisen: ”Når De Gyldne Løver kan efterligne The Dubliners, kan vi vel også vi vel også efterligne De Gyldne Løver”.
Som altid vil drengene strække sig lang for at opnå publikums overbærenhed, men forventer til gengæld loyal støtte i form af taktfast klappen og syng med på ”Løvernes” udødelige hits.
Instrumenter vil der være rigeligt af og alle 5 vil skråle efter bedste evne. Der er desuden en overhængende risiko at publikum vil komme i opstemt tilstand.
De Gyldne Drenge er:
Lars Kirkegaard på harmonika, Jørgen Dickmeiss violin, Jens Holgersen på kontrabas, Ole Smith på guitar og banjo og Troels Smith på guitar, tenorbanjo, mandolin, tinfløjte og irsk håndtromme.
 
Med andre ord: 5 rigtig dygtige musikere der synger De Gyldne Løvers sange + flere hundrede andre sange på irsk og dansk uden ad, mens de ved siden af trakter et større antal musikinstrumenter.

 

 

Puls

Musikforeningen Drauget er blandt de 46 spillesteder som Nordisk Kulturfond har udpeget til at give publikum i hele Norden koncertoplevelser med lovende nordiske artister i de næste tre år.

Med denne udpegning af puls-arrangører uddeler fonden DKK 4,1 mio., hvilket betyder, at der i det kommende år kan afvikles mere end 300 koncerter, med fokus på nordisk live-musik. Drauget lægger, i denne sæson, ud med 3 Puls-koncerter, der alle byder på unikke oplevelser i det nordiske musikunivers.

20161121 nkf puls web

Program efterår 2017

 


Café Ayse, Fårevejle St.
Lørdag d. 28. oktober
Kl. 20:30
Entré : 100 kr.
tomdonovan Folder
Aksen, Asnæs Bibliotek
Lørdag d. 4. november
Kl. 20:00
Entré : 100 kr.
Finn Irs Folder
Shades Of Blue
Aksen, Asnæs Bibliotek
Lørdag d. 11. november
Kl. 20:00
Entré : 100 kr.
ShadesOfBlue Folder
Korskirken i Vallekilde
Lørdag d. 2. december
Kl. 16:00
Entré : 100 kr.
Nordens Tone Folder
Aksen, Biblioteket i Asnæs
Lørdag d. 9. december
Kl. 20:00
Entré : 100 kr.
habadekuk Folder

Pakhuset - Nykøbing Sj.

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond