The Blues Overdrive

Lørdag d. 6. februar Kl.20.30
Café Ayse
Adelers Allé 114, 4540 Fårevejle
Entré: 100 kr.
Billetter købes ved indgangen,
på dette linkeller bestilles på billet@drauget.dk

piktogram-kniv-og-gaffel-web

  

Mulighed for at deltage i buffet fra Kl. 18:30. Pris 119 kr.
Spisning bestilles på 
info@cafeayse.dk eller i cafeen.

The Blues Overdrive - Folder edited-1

The Blues Overdrive er tilbage på landevejene og med sig har de det nye album ”Clinch!” som fornyligt er blevet belønnet med en nominering til “Årets Danske Bluesudgivelse” til Danish Music Awards. Bandet spillermusik der får fortid til at lyde af fremtid og viser hvordan bluesmusik kan spilles i en spændende moderne form. Der blandes stilsikkert elementer fra klassisk Chicago blues til tranceagtige og hyponotiserende delta grooves.
Det nye album har allerede givet dem radio airplay over det meste af verden og har været “ugens album“ både i britisk og australsk radio. Dertil kommer et overvældende antal af flotte anmeldelser. Deriblandt fem stjerner i Europas førende bluesmagasin Bluesnews med ordene “Der er kort og godt en originalitet og et melodisk drev i dette band som det er let at blive besat af.“


Debutpladen fra 2012 gav dem et internationalt gennembrud og i 2013 modtog de prisen som ”Årets Debut Album” af det anerkendte tyske musikmagasin Wasser Prawda. Allerede i 2003 slog The Blues Overdrive sit navn fast på den danske bluesscene ved at vinde den prestigefyldte jubilæumskonkurrence på det skandinaviske bluesmekka, Mojo Blues Bar i det indre København.


De seneste år har orkestret været et af landet mest efterspurgte bluesbands med over 100 koncerter i ind og udland. Deriblandt tæller Skanderborg Festival, Copenhagen. Jazz Festival, Copenhagen Blues Festival og flere store internationale
festivaler og turneer i blandt andet Tyskland, Norge, Sverige, Polen og England.


Med et særdeles alsidigt repertoire er der noget for enhver musikelsker og det er en af de koncerter man ikke skal gå glip af!


Gaffa’s respekterede anmelder Esben Strunk skrev:
”Internationalt format på danske bluesdrenges toer. Håndværket er i den grad i orden her, hvor Martin Olsen og kompagni minsandten får hjælp på to tracks af den amerikanske stjerneguitarist Duke Robillard på en plade hvor bandet hverken
agerer musikalsk frilandsmuseum i den rendyrkede stiløvelses tegn eller hopper i den modsatte grøft og kaster sig ud i fornyelse og modernisering for moderniseringens egen skyld. Resultatet er blåt og solidt – lyt selv.”


Lineup:
Martin Olsen (vokal/guitar), Andreas Andersen (single guitar), Thomas Birck (bas), Louisian Boltner (trommer)

 

Program efterår 2018

 


Thorbjørn Risager & The Black Tornado

Aksen, Kulturhuset i Asnæs
Lørdag d. 3. november
Kl. 20:00
Entré : 100 kr.
Thorbjørn Risager Folder


Basco & Spöket i Köket

Aksen, Kulturhuset i Asnæs
Lørdag d. 10. november
Kl. 20:00
Entré : 100 kr.
Samlet Folder 3


Almost Irish

Café Ayse, Fårevejle St.
Lørdag d. 24. november
Kl. 20:00
Entré : 120 kr.
Almost Irish Folder


Marie Carmen Koppel

Vallekilde Korskirke
Lørdag d. 1. december
Kl. 16:00
Entré : 120 kr.
Marie Carmen Koppel Folder


Zenobia m. gæster

Aksen, Kulturhuset i Asnæs
Fredag d. 14. december
Kl. 20:00
Entré : 100 kr.
zenobia Folder

Puls

Musikforeningen Drauget er blandt de 46 spillesteder som Nordisk Kulturfond har udpeget til at give publikum i hele Norden koncertoplevelser med lovende nordiske artister i de næste tre år.

Med denne udpegning af puls-arrangører uddeler fonden DKK 4,1 mio., hvilket betyder, at der i det kommende år kan afvikles mere end 300 koncerter, med fokus på nordisk live-musik. Drauget lægger, i denne sæson, ud med 3 Puls-koncerter, der alle byder på unikke oplevelser i det nordiske musikunivers.

20161121 nkf puls web

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond