Draugets billetshop 3

Drauget.dk

Habadekuk

Fredag d. 10. december Kl. 20:00
Aksen, Kulturhuset i Asnæs
Centervejen 91, 
4550 Asnæs

Entré: 175 kr.

billetdk
Billetter kan også bestilles på
 billet@drauget.dk

 

OBS! I henhold til gældende coronaregler skal der kunne fremvises gyldigt coronapas ved indgangen.

Habadekuk - Billet.png

- we blow you away!- we blow you away!

"Habadekuk er et heftigt band som fortjener opmærksomhed udenfor Danmarks grænser" -"Brilliance, boisterousness, beadth of appealand sheer bonhomie... an exceptionally brilliantbunch" -

 

Hårdtslående horn, heftig violin og medrivende rytmer kendetegner Habadekuk –et af Danmarks førende folkbands der får dig direkte på dansegulvet.Med en kraftfuld blanding af folk, rock, salsa og big band jazz skyder det ottemand store orkester de gamle melodier ind i det 21. århundrede. Forvent alt fravilde polkaer og jigs til lyriske valse og rå sømandssange i en uforglemmelig liveoplevelse.

 

Maj 2017 udkom Habadekuks tredje udspil ”Molevit”, pakket med nye danskesuperfolkhits. Gruppens to tidligere udgivelser ”Kaffepunch” og ”Hopsadaddy”modtog begge priser som ”Årets Danske Folk Album”, ved Danish Music AwardFolk i hhv. 2011 og 2015.

 

Orkesteret har begejstret publikum i Asien, Europa og Canada. De har optrådt påTønder Festival(DK), Skagen Festival(DK), Cambridge Folk festival(GB),WOMAD(UK), Glastonbury Festival(UK), Celtic Connections(SCO), Calgary FolkFestival(CAN), Mission Folk Festival(CAN), North Atlantic Fiddle Conference(IRL),Guiness Irish Festival(CH) Korrö Festival(S), Festival des Traversées Tatihou(FR),Gooikoorts(B), Sounds of the North(PL), Haukelister Festival(N), Folklandia(FIN),RWMF(MAL), Rudolfstatt TF(D)…. og mange flere.Kristian Bugge 30 28 15 19 * * www.youtube.com/habadekuk 

Nyhedsmail

Hold dig opdateret med vores koncerter. Meld dig til vores nyhedsmail.

Drauget på Facebook

 

Søg

Drauget sikrer PULS i Odsherred

Drauget er blandt de 57 nordiske koncertarrangører, som er udpeget til at deltage i Puls, Nordisk Kulturfonds treårige musiksatsning 2017-20.

Puls er et kulturpolitisk udviklingsarbejde, et netværk for koncertarrangører i hele Norden og et støtteprogram, som har til formål at styrke livemusikken i Norden.

Det er i LIVE-musikken og netop i de fælles oplevelser vi får omkring musikken at magien opstår! Derfor er det en fornøjelse at vi i kraft af dette samarbejde har mulighed for, i endnu højere grad at udbrede musikoplevelser af høj kunstnerisk kvalitet og sammen med publikum udforske det nordiske musik-univers.

20161121 nkf puls web

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond