Tupelo
Lørdag d. 17. oktober Kl.20.00
Aksen - Kulturhuset i Asnæs
Centervejen 91, 4550 Asnæs
Entré: 100 kr.
Billetter købes ved indgangen, på "Place2book" eller bestilles på billet@drauget.dk

tupelo4 - Folder

 

Irske Tupelo er med deres spræl-levende og humørfyldte sceneoptræden blevet publikumsfavoritter i Danmark. Musikken har klare rødder i det akustiske traditionelle irske, og henter samtidig inspiration i americana og bluegrass genren.

Sagt om Tupelo.
"Tupelo turned a mellow, chilled, laid-back festival Friday evening into a rip-roaring, foot-stomping frenzy that nearly brought the tent down, in the best possible way. A delightfully unexpected and unforgettable end to the first night."
DEER SHED FESTIVAL 2012, UK

 

"Vi blev alle sammen irere, da Tupelo fyrede deres sang ” Irish Man” af som et af ekstra- ekstra- numrene.
Det begyndte forholdsvis stille og roligt, men sluttede med publikum stående og klappende og skrålende med på omkvæderne i de sidste to-tre numre. Tupelo gav et varieret repertoire af traditionelle irske sange og ballader i deres egen energiske stil iblandet bluegrass. Stille numre foto14174som f.eks. ”My Family’s Land” blev afløst af den mere muntre ”Ten Miles Round” og publikum fik lov at synge med på de mere muntre ”Dirty Money”, ”Railroad” og alle sang med på ”I´m an Irishman- this is my land” mens forsanger James Cramer flere gange havde forladt lokalet! Men han vendte tilbage, da publikum fortsatte med at synge de vemodige strofer om det stolte folkefærd.

 

Kvartetten er et spændende bekendtskab med sine akustiske rødder i det irske. Som mange erfarede ved Tønder Festivalen sidste år, har bandet forstået at tage det bedste fra den traditionelle musik og blandet med bluegrass og americana, så der bliver fyret et unikt musikalsk festfyrværkeri af på scenen. Tupelo består af den charmerende, karismatiske og langtfra kedelige forsanger James Cramer på banjo og guitar samt den dygtige violinist Kevin Duffy, bassisten Damien McMahon og Paul Murray på guitar og mandolin"
Rootszone.dk 2014 - Koncerten på Wintercoat Brewery

 

"Tupelo dyrker med stor energi og spilleglæde den akustiske folk med banjo, mandolin, guitar, violin, harmonika, dobro og kontrabas.
Sangeren, sangskriveren og guitaristen James Cramer er en talentfuld showman og på sin vis gruppens hyperaktive midtpunkt. Han har i øvrigt netop udsendt en ret overraskende solo-cd. Men Tupelo er et band i ordets bedste betydning, og der er god plads til musikalske udladninger fra de fire medlemmers arsenal af håndspillede instrumenter. "
Tønder Festivalen - 2013


Lyt til "Don't let go" her: https://www.youtube.com/watch?v=K5DvMREZhD4

 

Program efterår 2018

 


Almost Irish

Café Ayse, Fårevejle St.
Lørdag d. 24. november
Kl. 20:00
Entré : 120 kr.
Almost Irish Folder


Marie Carmen Koppel

Vallekilde Korskirke
Lørdag d. 1. december
Kl. 16:00
Entré : 120 kr.
Marie Carmen Koppel Folder


Zenobia m. gæster

Aksen, Kulturhuset i Asnæs
Fredag d. 14. december
Kl. 20:00
Entré : 100 kr.
Zenobia pressefoto 4

Puls

Musikforeningen Drauget er blandt de 46 spillesteder som Nordisk Kulturfond har udpeget til at give publikum i hele Norden koncertoplevelser med lovende nordiske artister i de næste tre år.

Med denne udpegning af puls-arrangører uddeler fonden DKK 4,1 mio., hvilket betyder, at der i det kommende år kan afvikles mere end 300 koncerter, med fokus på nordisk live-musik. Drauget lægger, i denne sæson, ud med 3 Puls-koncerter, der alle byder på unikke oplevelser i det nordiske musikunivers.

20161121 nkf puls web

Program forår 2019

 Om kort tid vil du kunne se forårsprogrammet 2019 med detaljer her, men noget ligger nu fast... Glæd dig

 


 • Eleanor Shanley
 • Dallahan
 • Simon Lynge
 • Kieran Gross
 • Mike Andersen Band
 • Simple Twist
 • Quiggs & Lochlanning
 • Tophøj-Barslund Duo
 • Jane & Shane
 • Fru Skagerrak
 • Mirja & Satu

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond