Draugets billetshop 3

Drauget.dk

Jens Lysdal Trio

Torsdag d. 17. marts Kl. 19:30
Grevinge kirke
Hovedgaden 2A, 4571 Grevinge
Entré: 100 kr.
Billetter købes ved indgangen,
på dette linkeller bestilles på billet@drauget.dk

Lysdal Falgren Falgren stort billede edited-1

En af Skandinaviens skarpeste guitarister og én af landets store og personlige stemmer i én og samme person - og til efteråret udgiver han sit første dansksprogede album.

Jens Lysdal har været på den danske musikscene i snart en halv menneskealder og altid kompromisløst på jagt efter lige præcis dén lyd, der definerer dén historie og den stemning han vil formidle.
Og dét med historierne er kommet til at fylde mere og mere når han optræder live – bl.a. fordi der på grund af hans umættelige musik- og livs-nysgerrighed, er blevet så mange flere af dem.
Koncerter fyldt med humor og skæve indfald og med et nærvær og en intensitet der gør, at ingen går uberørte hjem.
Lysdals musik har altid tiltrukket nogle af landets bedste spillemænd, som med gensidig respekt, spillelyst og stor musikalsk frihed altid sørger for at koncerterne er fyldt med nærvær og stor spillelyst.
I foråret spillede han på Det Kgl. Teaters store scene, lavede en times live-koncert på DK4 og havde samtidigt æren af at have én af sine sange med på et Grammy-nomineret album (“Best Folk Album”).


“Easy Heart”

Han nåede lige at få et radio-hit med sangen “Masser af tid” - der var ment som forløberen til hans første danske solo-album - før der åbnede sig en gylden mulighed for at indspille et album i Austin, Texas med nogle af klodens bedste musikere deriblandt folk-ikonet Tim O' Brien og Pedal-steel legenden Greg Leisz (Joni Mitchel, Eric Clapton, John Mayer). Da han samtidigt var igang med at skrive nye sange sammen med den grammyvindende Ray Bonneville fra samme by, var der ingen vej tilbage. 

Det blev til albummet “Easy Heart” der udkom januar 2014. Albummet er nomineret til “Bedste folk-udgivelse i Tyskland i 2014” af den tyske anmelder-sammenslutning og har fået overvældende anmeldelser i Danmark, Tyskland, Østrig og Holland.

 

 

Nyhedsmail

Hold dig opdateret med vores koncerter. Meld dig til vores nyhedsmail.

Drauget på Facebook

 

Søg

Drauget sikrer PULS i Odsherred

Drauget er blandt de 57 nordiske koncertarrangører, som er udpeget til at deltage i Puls, Nordisk Kulturfonds treårige musiksatsning 2017-20.

Puls er et kulturpolitisk udviklingsarbejde, et netværk for koncertarrangører i hele Norden og et støtteprogram, som har til formål at styrke livemusikken i Norden.

Det er i LIVE-musikken og netop i de fælles oplevelser vi får omkring musikken at magien opstår! Derfor er det en fornøjelse at vi i kraft af dette samarbejde har mulighed for, i endnu højere grad at udbrede musikoplevelser af høj kunstnerisk kvalitet og sammen med publikum udforske det nordiske musik-univers.

20161121 nkf puls web

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond