Billetshop 2019

Draugets billetshop 3

Pernille & Stephen Quigg
Torsdag d. 7. april Kl.19.30
Hørve Medborgerhus
Nørregade 14, 4534 Hørve
Entré: 100 kr.
Billetter købes på dette linkeller bestilles på billet@drauget.dk


OBS! Der er mulighed for spisning før koncerten. 
Kylling m. Tzatiki, kartofler m.m.
Dette bestilles på billet@drauget.dk 
Pris for spisning: 60 kr.

PernilleStephenCOVER2 edited-1

Stephen Quigg er tidligere medlem af den legendariske skotske folkemusik gruppe the McCalmans. Han har optrådt som folkesanger i mere end 35 år og har turneret på kryds og tværs af Skotland og i de senere år også i Danmark, Tyskland og Holland. Stephen’s repertoire strækker sig fra stille traditionelle ballader til fodstampende sange der maner til kamp - godt blandet med en vis portion humor. Denne kombination sikrer at hans materiale er både afvekslende og underholdende.

Stephen akkompagnerer sig selv på guitar og bodhran og med en enestående stemme kan man opleve ham tryllebinde sit publikum. Stephen har således fået mange faste tilhængere, som rejser vidt omkring for at opleve hans koncerter.
Pernille Quigg er, som fornavnet afslører, dansk. Hun har dog boet på Skotland’s vestkyst de sidste 8 år, og efter at have giftet sig ind i den skotske folkemusik scene er Pernille nu selv blevet en del af den. Pernille synger og spiller guitar, hendes repertoire spænder vidt over både traditionelle skotske sange, nutidige og egne sange – fællesnævner for dem er dog, at de har en historie at fortælle.

Pernille har for nylig udgivet sin debut CD “Driftwood“, som er blevet spillet både i Danmarks radio Folk på 5’eren og på BBC’s Iain Anderson show.

Stephen og Pernille har, efter en række vellykkede koncerter i Skotland og Holland, nu besluttet også at optræde sammen. Deres turne til foråret i Holland og Tyskland er booket, og datoerne for en turne i Danmark er fastsat.

En aften består af en blanding af både Stephen og Pernille’s solo numre og sange, hvor de optræder sammen. Denne kombination har vundet megen ros hos publikum pga. dens afvekslende karakter og mange fine nuancer. En koncert med Stephen og Pernille Quigg er en chance for at høre folkesang og musik i dens oprindelige form - simpel og udtryksfuld, smukke harmonier, og sange der søger publikum’s deltagelse.

 

 

Program forår 2019


Kongero, Hvalfugl

Aksen, Kulturhuset i Asnæs
Torsdag d. 25. april
Kl. 20:00
Entré : 100 kr.
Kongero Hvalfugl WEB


Jane og Shane

Vallekilde-Hørve Kultur og Idrætscenter
Lørdag d. 11. maj
Kl. 20:00
Entré: 120 kr.
janeandshane WEB


Fru Skagerrak, Mette Kathrine & Morten Alfred Hæirup

Aksen, Kulturhuset i Asnæs
Fredag d. 24. maj
Kl. 20:00
Entré: 100 kr.
Fru Skagerrak Mette Morten WEB


Satu Lankinen, Mirja Klippel Duo

Pakhuset, Nykøbing Sj.
Lørdag d. 25. maj
Kl. 20:00
Entré: 100 kr.
Satu Mirja WEB

Puls

Musikforeningen Drauget er blandt de 46 spillesteder som Nordisk Kulturfond har udpeget til at give publikum i hele Norden koncertoplevelser med lovende nordiske artister i de næste tre år.

Med denne udpegning af puls-arrangører uddeler fonden DKK 4,1 mio., hvilket betyder, at der i det kommende år kan afvikles mere end 300 koncerter, med fokus på nordisk live-musik. Drauget lægger, i denne sæson, ud med 3 Puls-koncerter, der alle byder på unikke oplevelser i det nordiske musikunivers.

20161121 nkf puls web

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond