Koppel & Søn

Lørdag d. 14. januar Kl. 19:30
Korskirken i Vallekilde
Triersvej 2, Vallekilde, 4534 Hørve
Entré: 100 kr.
Billetter købes ved indgangen,
på dette link  eller bestilles på billet@drauget.dk

KoppelogSøn2  Folder

Koppel & Søn er navnet på det tætte samarbejde mellem far og søn, Anders Koppel og Benjamin Koppel. Koppel & Søn træder i stedet for Anders Koppels 36-årige virke i orkestret Bazaar (med Peter Bastian og Flemming Quist Møller), der i januar 2013 spillede deres sidste koncert.
Koppel & Søn optræder ind imellem som duo men oftest som grundsten med forskellige gæstesolister. De kan være rappere og sangere (både klassiske og rytmiske) og instrumentalister, ligeledes både klassiske, world- og rytmiske musikere – fra cellist Henrik Dam Thomsen over den columbianske percussionist Tupac Mantilla til rockguitarist Aske Jacoby over operasangerinde Gitta Maria Sjöberg til soul/gospelsangerinde og søster til Benjamin Koppel, Marie Carmen Koppel.
Repertoiret spænder vidt men er absolut mestendels komponeret af de to generationer Koppel, Anders og Benjamin. De er begge musikere med lange, vidtfavnende karriere i dansk musikliv og har begge flair for og visioner om at gå på rov imellem mange forskellige musikalske udtryk og genrer.
Sammen fortsætter Koppel og Søn med at nedbryde grænserne mellem rytmisk og klassisk musik og mellem de forskellige genrer inden for den såkaldte rytmiske musik, f.eks. jazz, world, pop mm – nu sammen i et stærkt ensemble.

Program efterår 2018

 


Almost Irish

Café Ayse, Fårevejle St.
Lørdag d. 24. november
Kl. 20:00
Entré : 120 kr.
Almost Irish Folder


Marie Carmen Koppel

Vallekilde Korskirke
Lørdag d. 1. december
Kl. 16:00
Entré : 120 kr.
Marie Carmen Koppel Folder


Zenobia m. gæster

Aksen, Kulturhuset i Asnæs
Fredag d. 14. december
Kl. 20:00
Entré : 100 kr.
Zenobia pressefoto 4

Puls

Musikforeningen Drauget er blandt de 46 spillesteder som Nordisk Kulturfond har udpeget til at give publikum i hele Norden koncertoplevelser med lovende nordiske artister i de næste tre år.

Med denne udpegning af puls-arrangører uddeler fonden DKK 4,1 mio., hvilket betyder, at der i det kommende år kan afvikles mere end 300 koncerter, med fokus på nordisk live-musik. Drauget lægger, i denne sæson, ud med 3 Puls-koncerter, der alle byder på unikke oplevelser i det nordiske musikunivers.

20161121 nkf puls web

Program forår 2019

 Om kort tid vil du kunne se forårsprogrammet 2019 med detaljer her, men noget ligger nu fast... Glæd dig

 


 • Eleanor Shanley
 • Dallahan
 • Simon Lynge
 • Kieran Gross
 • Mike Andersen Band
 • Simple Twist
 • Quiggs & Lochlanning
 • Tophøj-Barslund Duo
 • Jane & Shane
 • Fru Skagerrak
 • Mirja & Satu

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond