Draugets billetshop 3

Drauget.dk

Väsen Duo

Onsdag d. 20. april Kl. 20:00
Adelers Huse
Adelers Plads 6, 
4540 Fårevejle

Entré: 140 kr.

billetdk
  

Billet kan også bestilles på billet@drauget.dk

ORIGINAL Vasen Duo credit_Eva Karlsson 3 mb - Drauget.png

Olov Johansson og Mikael Marin er begge virtuoser på deres instrumenter og har efter 37 års samspil og turné i den grad forfinet deres lyd og sceneoptræden, så de i dag er en helt unik konstellation. Med deres legende og sublime sammenspil synes de at trodse fysikkens love i en nærmest telepatisk kommunikation.

 

Musikken er intens og fuld af humor. De skaber deres helt eget musikalske sprog, som i sin tiltrækningskraft er lige så moderne, som den er ældgammel. Med fundamentet solidt forankret i den traditionelle musik fra Uppland, har de altid nysgerrigt set mod nye musikalske mål.

Olov & Mickes musikalske samarbejde startede i 1983, og de har spillet utrolig meget sammen gennem årene i Väsen. Nu tager de på eventyr blandt gamle fine musikere, historier og traditionelle melodier og fortsætter samtidig med at gå nye veje.
De spiller på en række forskellige strengeinstrumenter, herunder en sølvbasharpa, oktavharpa, tre-rækket nyckelharpa, violoncello da spalla og en blå elektrisk bratsch.

Nyhedsmail

Hold dig opdateret med vores koncerter. Meld dig til vores nyhedsmail.

Drauget på Facebook

 

Søg

Drauget sikrer PULS i Odsherred

Drauget er blandt de 57 nordiske koncertarrangører, som er udpeget til at deltage i Puls, Nordisk Kulturfonds treårige musiksatsning 2017-20.

Puls er et kulturpolitisk udviklingsarbejde, et netværk for koncertarrangører i hele Norden og et støtteprogram, som har til formål at styrke livemusikken i Norden.

Det er i LIVE-musikken og netop i de fælles oplevelser vi får omkring musikken at magien opstår! Derfor er det en fornøjelse at vi i kraft af dette samarbejde har mulighed for, i endnu højere grad at udbrede musikoplevelser af høj kunstnerisk kvalitet og sammen med publikum udforske det nordiske musik-univers.

20161121 nkf puls web

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond