Astrid & Stanley Samuelsen m. strings

Torsdag d. 15. januar Kl.19.30
Hørve Medborgerhus
Nørregade 14, 4534 Hørve
Entré: 100 kr.
Billetter købes ved indgangen,
på "Place2book " eller bestilles på billet@drauget.dk 

 

piktogram-kniv-og-gaffel-webMulighed for spisning Kl. 18:00. Spisning bestilles på billet@drauget.dk Senest en uge før koncerten.
Mad+musik: 160 kr. Benyttes rabatkort er kuvertprisen 60 kr. 

Menu: Lammegryde med brød og salat

astrid og stanley

Astrid og Stanley Samuelsen med klassisk strygerduo.

Når folk og klassisk mødes i denne kvartet kan publikum forvente en harmonisk og iørefaldende musikalsk oplevelse med flerstemmig sang på dansk, engelsk og færøsk og sprøde akustiske guitarer akkompagneret af stemningsfuld cello og inciterende klassisk violin.

Astrid Samuelsen er guitarist og sanger og er netop nomineret til titlen “Årets nye Talent” i Danish Music Award Folk. Dette på baggrund af EP’en “A tribute to George Harrison” som Astrid og Stanley udgav til download fra Itunes i September 2013.
Astrid er 26 år og allerede erfaren på scenen og har spillet koncerter både i Tyskland og på Færøerne. Aktuelt er Astrid guitarist og forsanger i bandet Deadpan Interference, der har base i København.

Stanley Samuelsen har I 2014 fejret sit 50 års jubilæum som scenekunstner. Stanley er kendt og hædret for sit store talent som sanger, guitarist, komponist og sangskriver. Han optræder på scener i Europa hvert år og er vellidt blandt sine kolleger, der beskriver Stanley som en ydmyg og talentfuld kunstner. Stanley har seks soloalbums bag sig, og 57 sange er netop udgivet i “Stanley Samuelsen Songbook”.

Andreas Tykjær Restorff er cellist og uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Har han spillet et bredt repertoire indenfor den klassiske og den rytmiske musikverden med førende færøske musikere og sangskrivere som Teitur, Eivør, Stanley, Hanus G. og Aldubáran.

Heiðrun Petersen er violinist og uddanner sig på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Heiðrun spiller i Nordic Piano Quintet og Nordic String Quartet, som blandt andet har spillet for Prinsgemalen på Chateau de Caix.

Både Andreas og Heiðrun er en del af Det Færøske Symfoniorkester, og de spiller begge med Stanley på hans danske album “Alle Hjertets Sange”.

Det bliver en aften med gode sangstemmer, guitarfingerspil og smuk klang af cello og violin. Vellyd som man kan sætte sig godt tilrette og nyde i fulde drag. Velkommen til en aften med fire færøske musikere.

Program efterår 2018

 


Almost Irish

Café Ayse, Fårevejle St.
Lørdag d. 24. november
Kl. 20:00
Entré : 120 kr.
Almost Irish Folder


Marie Carmen Koppel

Vallekilde Korskirke
Lørdag d. 1. december
Kl. 16:00
Entré : 120 kr.
Marie Carmen Koppel Folder


Zenobia m. gæster

Aksen, Kulturhuset i Asnæs
Fredag d. 14. december
Kl. 20:00
Entré : 100 kr.
Zenobia pressefoto 4

Puls

Musikforeningen Drauget er blandt de 46 spillesteder som Nordisk Kulturfond har udpeget til at give publikum i hele Norden koncertoplevelser med lovende nordiske artister i de næste tre år.

Med denne udpegning af puls-arrangører uddeler fonden DKK 4,1 mio., hvilket betyder, at der i det kommende år kan afvikles mere end 300 koncerter, med fokus på nordisk live-musik. Drauget lægger, i denne sæson, ud med 3 Puls-koncerter, der alle byder på unikke oplevelser i det nordiske musikunivers.

20161121 nkf puls web

Program forår 2019

 Om kort tid vil du kunne se forårsprogrammet 2019 med detaljer her, men noget ligger nu fast... Glæd dig

 


 • Eleanor Shanley
 • Dallahan
 • Simon Lynge
 • Kieran Gross
 • Mike Andersen Band
 • Simple Twist
 • Quiggs & Lochlanning
 • Tophøj-Barslund Duo
 • Jane & Shane
 • Fru Skagerrak
 • Mirja & Satu

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond