Billetshop 2019

Draugets billetshop 3

Dissing & Las

Lørdag d. 20. oktober Kl. 15:00
Pottegården
Lyngvej 73, 
4573 Højby Sj.

Entré: 50 kr.

Billetter købes på dette link  eller bestilles på billet@drauget.dk

Dissing og Las

”MIN MORMORMOS GEBIS”

Familiekoncert for børn og deres voksne - i alle aldre med DISSING OG LAS


”Hvem krammer det vilde barn, hvem roser ballademageren, hvem folder sørøverfantasien ud - og ikke ind - på barnet, der går planken ud? Med Min Mormors Gebis har Dissing og Las taget sine mange års bandsamarbejde med ind i en generøs musikalitet og søsat Martin Jakob Strids skæve børneunivers.


Strid, som oprindeligt blev kendt for sin stribe på bagsiden af Dagbladet Politiken, har begået flere virkelig gode børnebøger : "Den utrolige historie om den kæmpestor pære," "Rejsen til jorden" og endelig den herligt politisk ukorrekte "Mustafas kiosk" .


"Min mormors gebis" og dens række af opfindsomt illustrerede og rablende rimede tekster forbliver dog formentlig tegnerens bedst kendte - og i Dissing og Las smagfulde, musikalske udgave er teksterne blevet til noget af det bedste nyere børnemusik – bluesrock i børnehøjde.


Sangene bliver bundet fint sammen af gemytlig snak fra især de to Dissingbrødre - af og til også ganske morsomt for os forældre og bedsteforældre.


Koncerten foregår på Pottegården, Lyngvej 73, Ellinge Lyng, 4573 Højby og er arrangeret af Musikforeningen Drauget. Koncerten er støttet af Odsherred Kommunes Kulturudvalg.

Program forår 2019


Kongero, Hvalfugl

Aksen, Kulturhuset i Asnæs
Torsdag d. 25. april
Kl. 20:00
Entré : 100 kr.
Kongero Hvalfugl WEB


Jane og Shane

Vallekilde-Hørve Kultur og Idrætscenter
Lørdag d. 11. maj
Kl. 20:00
Entré: 120 kr.
janeandshane WEB


Fru Skagerrak, Mette Kathrine & Morten Alfred Hæirup

Aksen, Kulturhuset i Asnæs
Fredag d. 24. maj
Kl. 20:00
Entré: 100 kr.
Fru Skagerrak Mette Morten WEB


Satu Lankinen, Mirja Klippel Duo

Pakhuset, Nykøbing Sj.
Lørdag d. 25. maj
Kl. 20:00
Entré: 100 kr.
Satu Mirja WEB

Puls

Musikforeningen Drauget er blandt de 46 spillesteder som Nordisk Kulturfond har udpeget til at give publikum i hele Norden koncertoplevelser med lovende nordiske artister i de næste tre år.

Med denne udpegning af puls-arrangører uddeler fonden DKK 4,1 mio., hvilket betyder, at der i det kommende år kan afvikles mere end 300 koncerter, med fokus på nordisk live-musik. Drauget lægger, i denne sæson, ud med 3 Puls-koncerter, der alle byder på unikke oplevelser i det nordiske musikunivers.

20161121 nkf puls web

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond